Ny varmeveksler

Skal du have ny varmeveksler eller trænger din varmeveksler til et eftersyn? Vi sælger varmevekslere i og omkring Middelfart og Fredericia. Kontakt os, så giver vi dig en professionel rådgivning om netop dit behov.

Der er mange ting, man skal huske på, når man kigger efter ny varmeveksler. Der er eksempelvis flere fordele ved at købe ny varmeveksler fremfor en varmtvandsbeholder. I mange år har man valgt varmtvandsbeholderen som varmekilde i danske hjem. Det er en løsning med begrænset vandmængde i rette temperatur, og så fylder den også meget i husets installation. Med en ny varmeveksler opnår du højere effektivitet, og du undgår at have en stor klods stående eller hængende i bryggerset.

Der kan også være penge at spare, hvis du allerede har en gammel varmeveksler installeret i din bolig eller dit sommerhus, og du investerer i en ny varmeveksler. Såfremt du får valgt den rigtige model til netop dine behov, er der nemlig typisk store strømbesparelser at hente, ved at købe en ny varmeveksler. I den forbindelse er det vigtigt altid at tage højde for mængden af brugsvand, der forbruges i det daglige.

Samlet set kan man sige, at fordelene ved at købe en ny varmeveksler er:

  • den optager væsentligt mindre plads end en varmtvandsbeholder
  • det er en væsentligere billigere løsning end en varmtvandsbeholder
  • den løber ikke tør for varmt vand

Vi er her for at hjælpe dig i og omkring Middelfart og Fredericia, uanset om det drejer sig om ny varmeveksler, gasfyr og gasservice, badeværelse eller noget helt fjerde. Vi forsøger at tænke fremad, og vi går ikke efter det billigste produkt men efter det produkt, der er bedst for dig i forhold til den situation, du står i.

Ny varmeveksler – stort udvalg

Der findes et stort udvalg, når du skal købe ny varmeveksler i Middelfart eller Fredericia. Udvalget af varmevekslere findes desuden til såvel den lille familie som den store ejendom med mange lejligheder. Hos Nytofte hjælper vi dig med at finde den, der passer til dit behov.

Hvis du vælger den rigtige model, kan en ny varmeveksler erstatte din gamle varmtvandsbeholder og give dig store strømbesparelser. Der findes et stort udvalg af varmevekslere, og med os på råd, kan du få netop den model, der passer til dig, hvad end du befinder dig i Middelfart, Fredericia eller et helt tredje sted. 

En fjernvarmeunit til indirekte fjernvarme giver en vis sikkerhed ved lækage på systemet. Det lukkede system sikrer, at der maksimalt siver den mængde vand ud, som systemet indeholder. Derimod kan systemer for direkte fjernvarme stå og sive længe, inden skaden bliver opdaget, hvilket kan resultere i store omkostninger.

Kontakt os

Vi kontaktes på telefon 64 411 811, vores mail info@nytofte.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi kører selvfølgelig ikke kun ud til Middelfart og Fredericia, selvom det er dér, vi har flest kunder.