Badeværelser

​Badeværelset har stor betydning for husets indbyggere. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet det sted, vi mødes, er badeværelset blevet stedet, hvor der er fokus på dig og din velvære – hvor du kan trække dig tilbage og slappe af.

Skal du bygge nyt eller renovere et ældre badeværelse,  har du sikkert brug for både gode idéer og rådgivning. Vi lytter til dine behov og får sammen skitseret den rigtige løsning, inden vi går i gang – med faglig viden samt evt. trends og tendenser i baghovedet.

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse bliver bygget af markedets bedste produkter. Dermed får du et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

 

Få dit drømmebadeværelse! BadArkitektens specialister hjælper dig med at realisere dine badeværelsesdrømme.
Med VVS-mesters BadArkitekten kan du tegnet et badeværelse af en professionel designer. Det er både muligt at få et designforslag, som du selv kan gå videre med, eller få Nytofte til at stå for entreprisen.

Find Badarkitekten her

Wellness

I dette fantastiske wellness-rum, som vi for nylig lavede for en kunde, er der masser af plads til at være og til at nyde livet. Rummets mest iøjenfaldende feature er det store saltvandsbassin med siddepladser og plads til at stille glasset på kanten, UV-filer og alt i teknik. Vandet er altid opvarmet til 35 grader, så det er varme og afslapning, der er i højsædet. I det lækre rum findes også brusebad og vinkøler.

Udover wellnessrummet installerede vi også et jordvarmeanlæg, der både opvarmer det lækre wellnessrum og resten af huset.