Nyt badeværelse

Er du på udkig efter nyt badeværelse i eller omkring Middelfart og Fredericia?

Badeværelset har stor betydning for husets indbyggere. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet det sted, vi mødes, er badeværelset blevet stedet, hvor der er fokus på dig og dit velvære – hvor du kan trække dig tilbage og slappe af.

Skal du renovere et ældre badeværelse eller bygge et nyt badeværelse, har du sikkert brug for både gode idéer og rådgivning. Vi lytter til dine behov og får sammen skitseret den rigtige løsning, inden vi går i gang med projektet. Vi tilgår alle vores opgaver med faglig viden, stor erfaring samt eventuelle trends og tendenser i baghovedet. Vi kører selvfølgelig ikke kun ud til kunder i Middelfart eller Fredericia, selvom det er her, de fleste af vores kunder er.

Vi laver desuden meget andet end nyt badeværelse, så står du og skal have lavet køkken, varmesystem, ventilation og klima eller andet, så har vi også den rigtige løsning til dig.

Nyt badeværelse med personligt præg

Badeværelset i dag er sjældent noget der findes to identiske versioner af – der er fokus på den individuelle løsning, der holder mange år frem i tiden. Vi laver løsninger til alt fra det lille badeværelse, hvor der skal tænkes i smarte løsninger og elementer der kan åbne rummet op, til de helt store badeværelser, hvor der er plads til en stor vask, god skabsplads og masser af bordplads. Hvad end dine behov er for et nyt badeværelse, står vi klar til at hjælpe dig med dine badeværelsesdrømme.

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse bliver bygget af markedets bedste produkter. Dermed får du et nyt badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Prisen for et nyt badeværelse?

Hvad koster det at få et nyt badeværelse, og hvilke forhold spiller ind på prisen? Det afhænger af dig! Vi tager udgangspunkt i dine behov, dine personlige præferencer og dine drømme.

Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om dine muligheder. Du kan fange os på telefon 64 411 811, vores mail info@nytofte.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside.

 

Få dit drømmebadeværelse! BadArkitektens specialister hjælper dig med at realisere dine badeværelsesdrømme.
Med VVS-mesters BadArkitekten kan du tegnet et badeværelse af en professionel designer. Det er både muligt at få et designforslag, som du selv kan gå videre med, eller få Nytofte til at stå for entreprisen.

Find Badarkitekten her

Wellness

I dette fantastiske wellness-rum, som vi for nylig lavede for en kunde, er der masser af plads til at være og til at nyde livet. Rummets mest iøjenfaldende feature er det store saltvandsbassin med siddepladser og plads til at stille glasset på kanten, UV-filer og alt i teknik. Vandet er altid opvarmet til 35 grader, så det er varme og afslapning, der er i højsædet. I det lækre rum findes også brusebad og vinkøler.

Udover wellnessrummet installerede vi også et jordvarmeanlæg, der både opvarmer det lækre wellnessrum og resten af huset.