Ny varmepumpe

Er du på udkig efter en ny varmepumpe i eller omkring Middelfart? Hos Nytofte i Middelfart er vi specialister inden for varmepumper. Vi rådgiver dig, så du får den rigtige pumpe til din bolig og i den rigtige kvalitet. Vælger du for eksempel en ny varmepumpe fra Bosch, får du 5 års garanti, da vi er Bosch Climate Partner.

Hos Nytofte har vi et stort udvalg, når du skal have ny varmepumpe. Med en moderne pumpeteknologi har du altid varmt vand i hanen og en effektiv opvarmning af hjemmet. Vi anbefaler varmepumper fra de førende producenter, hvilket sikrer, at det altid er muligt at få reservedele, hvis der skulle opstå en skade på pumpen.

Vi laver alt indenfor VVS i og omkring Middelfart og Fredericia. Står du og skal have ny varmepumpe, køkken, varmesystem, ventilation og klima eller andet, så har vi den rigtige løsning til dig. Se hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med ny varmepumpe, kan vi kontaktes på telefon 64 411 811, vores mail info@nytofte.dk eller ved, at du udfylder vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi kører selvfølgelig ikke kun ud til Middelfart og Fredericia, selvom det er dér, vi har flest kunder.  

 

.

Luft/luft varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe fungerer på den måde, at den udnytter den luft, som solen har opvarmet, til at skabe energi. En ny varmepumpe af varianten luft til luft er et godt supplement til elvarme, da den udnytter strømmen mere effektivt. Den er også god i el opvarmede huse, hvor varmeregningen bliver halvt så stor, hvis du bruger en luft til luft-varmepumpe. Den er også velegnet til f.eks. sommerhuse, da den er billig at installere. Der er desuden mulighed for at anvende den til aircondition.
 

Luft/vand varmepumpe

Få nem opvarmning af din bolig og dit brugsvand ved hjælp af en ny varmepumpe, der er støjsvag, når du vælger luft til vand-varmepumpen, som bruger den lagrede energi i luften.
Har du gulvvarme eller radiatorer, og er dit hus godt isoleret, kan en luft til vand-varmepumpe være en god løsning. Du kan desuden kombinere luft til vand-varmepumpen med solceller, solvarme og gasfyr. Dine omkostninger i forhold til opvarmning bliver mindre, og din boligs energimærkning bliver forbedret.

Jordvarmepumpe

Når du vælger en ny varmepumpe, kan du også vælge en jordvarmepumpe. Jordvarme er effektiv og miljørigtig opvarmning af din bolig og dit brugsvand.
Har du en stor grund til nedgravning af jordvarmeslanger, kan jordvarme være noget for dig.
Jordvarme fungerer på den måde, at solenergien bliver trukket ud af jorden ved hjælp af nedgravede slanger, som via varmepumpen overfører energien til husets installationer.
Et jordvarmeanlæg har den fordel, at det kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder – i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi. Desuden har du mindre udgifter til miljøafgifter, da 2/3 af energien med denne løsning kommer fra naturen.

Brugsvandsvarmepumpe

Med en brugsvandsvarmepumpe får en mere miljøvenlig løsning end med en el-vandvarmer. Med en ny varmepumpe af denne variant, kan du nemlig spare op til 2/3 af elforbruget i forhold til en almindelig el-vandvarmer.
Brugsvandsvarmepumpen kan bruges, hvis udendørstemperaturen er ned til -10 grader. Ved koldere temperaturer slår kompressoren fra, og produktionen af varmt vand vil komme fra det varmelegeme, som er indbygget i brugsvandsvarmepumpen.