Varmepumper er grøn energi

 

Nytofte.dk er specialister inden for varmepumper. Vi rådgiver dig, så du får den rigtige pumpe til din bolig og i den rigtige kvalitet. Vælger du for eksempel en varmepumpe fra Bosch, får du 5 års garanti, da vi er Bosch Climate Partner.

​Hos Nytofte.dk har vi et stort udvalg af varmepumper. Med en moderne pumpeteknologi har du altid varmt vand i hanen og en effektiv opvarmning af hjemmet. Vi anbefaler pumper fra de førende producenter, hvilket sikrer, at det altid er muligt at få reservedele, hvis der skulle opstå en skade på pumpen.

Luft/luft varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe fungerer på den måde, at den udnytter den luft, som solen har opvarmet, til at skave energi. Luft til luft-varmepumpen er et godt supplement til el-varme, da den udnytter strømmen mere effektivt, eller i elopvarmede huse, hvor varmeregningen bliver halvt så stor, hvis du bruger en luft til luft-varmepumpe. Den er også velegnet til f.eks. sommerhuse, da den er billig at installere. Der er desuden mulighed for at anvende den til aircondition.

 

Luft/vand varmepumpe

Få nem opvarmning af din bolig og dit brugsvand ved hjælp af en støjsvag luft til vand-varmepumpe, som bruger den lagrede energi i luften.
Har du gulvvarme eller radiatorer, og er dit hus godt isoleret, kan en luft til vand-varmepumpe være en god løsning. Du kan desuden kombinere luft til vand-varmepumpen med solceller, solvarme og gasfyr. Dine omkostninger i forhold til opvarmning bliver mindre, og din boligs energimærkning bliver forbedret.

Jordvarmepumpe

Jordvarme er effektiv og miljørigtig opvarmning af din bolig og dit brugsvand.
Har du en stor grund til nedgravning af jordvarmeslanger og et stort varmeforbrug, kan jordvarme være noget for dig.
Jordvarme fungerer på den måde, at solenergien bliver trukket ud af jorden ved hjælp af f.eks. et varmtvandsanlæg.
Et jordvarmeanlæg har den fordel, at det kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder – i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi. Desuden har du mindre udgifter til miljøafgifter, da 2/3 af energien med denne løsning kommer fra naturen.

Brugsvandsvarmepumpe

Med en brugsvandsvarmepumpe får en mere miljøvenlig løsning end med en el-vandvarmer. Med en brugsvandsvarmepumpe kan du nemlig spare op til 2/3 af elforbruget i forhold til en almindelig el-vandvarmer.
Brugsvandsvarmepumpen kan bruges, hvis udendørs temperaturen er ned til -10 grader. Ved koldere temperaturer slår kompressoren fra, og produktionen af varmt vand vil komme fra det varmelegeme, som er indbygget i brugsvandsvarmepumpen.