VARMEPUMPER - BOSCH

LÆS MERE

Få tilskud til en varmepumpe fra Bosch

– og brug Nytofte, din lokale partner, til alt det praktiske

Som du måske ved, yder regeringen store tilskud, når man konverterer pillefyr, gasfyr og oliefyr til varmepumper. Målet med det, der kaldes Bygningspuljen, er en del af regeringens 2030-plan om at sænke CO2-udledningen kraftigt i Danmark. Har du søgt – eller planlægger du at søge puljen om tilskud? Så får du uden tvivl brug for en dygtig partner til at hjælpe dig videre.

Hos Nytofte har vi stor erfaring med alle aspekter af konverteringen. Så ønsker DU at bidrage til et grønnere Danmark ved at skifte dit pille,- gas- eller oliefyr ud med en varmepumpe? Så er vi din kompetente partner.


Handler du med os, har du følgende fordele:

 1. Vi har MANGE års erfaring med både varmepumper og Bosch!
 2. Vi er udnævnt som Bosch Climate Partner og har således fuldkommen styr på alt i relation til konverteringen – ekspertisen er med andre ord helt i top!
 3. Køber du en Bosch varmepumpe hos os, får du 5 års garanti med i købet
 4. En garanti er en garanti – så hvis der sker uventet maskinskade i garantiperioden, er du dækket ind og kan regne med at få den nødvendige hjælp fra Nytofte og Bosch
 5. Ønsker du det, kan du tilkøbe en 18-årig tryghedsforsikring, så du efter garantiperiodens udløb stadig har samme tryghed
 6. Nytofte er DIN LOKALE partner – og hjælper med alt fra beregninger, tilskudsansøgning, rådgivning, finansiering og montering.

Er du klar til at “rykke” stort på den “grønne konto” og bidrage til et grønnere Danmark?

Så kontakt os på tlf. 64 411 811 eller info@nytofte.dk – vi glæder os til at hjælpe dig videre!

Se, hvor meget du kan få i tilskud til konverteringen til en Bosch varmepumpe i din bolig her ->

Et par fif til at bruge beregneren:

 • Træk den blå prik mod højre, så din boligs areal kommer frem
 • Aflæs dernæst det anslåede tilskudsbeløb på de relevante produkter, der fremkommer i feltet herunder. NB! Brug pilene frem og/eller tilbage for at se de forskellige produkter og de anslåede tilskudsbeløb i relation hertil

GOD FORNØJELSE!

Udvalgte varmepumper

Jordvarmepumpen Bosch Compress 7001

Jordvarmepumpen Bosch Compress 7001i kan leveres med hvid glasfront, og den er ekstremt støjsvag – måske den mest lydløse på markedet. Den kan desuden installeres uden buffertank, hvilket sparer dig for plads. Denne jordvarmepumpe er blandt de absolut mest effektive overhovedet – testet af Teknologisk Institut. Bosch Compress 7001i passer ind alle steder, herunder også i lave kældre, pga. sine kompakte mål. Bosch Compress 7001i leveres i øvrigt med indbygget app-styring.

Luft til vand varmepumpen Bosch Compress 7000i AW

Luft til vand varmepumpen Bosch Compress 7000i AW fås med hvid eller sort glasfront og kan installeres uden buffertank. Denne varmepumpe er blandt de allermest støjsvage og effektive på markedet. Den er testet på Teknologisk Institut. Der er tænkt over alle detaljer på varmepumpen, så den er ekstremt vejrbestandig, nem at installere, servicere og reparere. Bosch Compress 7000i AW leveres med indbygget app-styring.

Bosch Compress 3000 AWS

Bosch Compress 3000 AWS-serien er kort og godt lig med ’value for money’. Den har et strømlinet design, er supereffektiv og meget konkurrencedygtig i sit segment. Den kommer med A++ energimærke fra 8 kW og opefter og er naturligvis tilskudsberettiget. Med Bosch Compress 3000 AWS får du virkelig ’smæk for skillingen’. Det er et supergodt produkt til en supergod pris, der giver det bedst mulige afkast. Bosch Compress 3000 AWS installeres uden ekstra buffertank.

Varmepumpen gør dit hus mere værd

Har du tænkt over, at dit hus bliver mere værd, hvis du erstatter dit pille,- gas- eller oliefyr med en varmepumpe? Dette skyldes, at huset bliver mere attraktivt pga. lavere varmeforbrug og et bedre energimærke. Faktisk er der rapporter, der viser, at ét hop på energimærkeskalaen betyder en øget salgspris på dit hus på ca. 30-40.000 kr. Og faktisk kan en varmepumpe give hele to trin opad på energimærkeskalaen – fx fra D til B.

Sænk dine driftsudgifter markant med en varmepumpe

Ud over at få tilskud til køb og installation af din varmepumpe minimerer regeringen samtidig afgiften på den strøm, som din nye varmepumpe er drevet af – hvilket betyder en yderligere besparelse i dit driftsregnskab på huset. Samtidig er varmepumpen ekstremt god til at omsætte strømmen til flere kWh varme, hvilket igen effektiviserer dit varmeforbrug.

Et eksempel:

 • Et hus bruger i dag 2.000 kvm gas om året til opvarmning, hvilket svarer til en udgift på ca. (2.000 kvm x 8,5 kr.) = 17.000 kr./år.
 • Med den billigste Bosch varmepumpe vil varmeudgiften i samme hus være (6.966 kWh x 92 øre) = 6.409 kr./år
 • en besparelse på 10.591 kr. pr. år. Eller 62%. 

Vil du vide mere? Så kontakt os på tlf. 64 411 811 eller info@nytofte.dk – vi glæder os til at hjælpe dig videre!

Overvejer du at ’skrotte’ dit oliefyr og udskifte til fx en varmepumpe, så læs mere i det spændende og informative tillæg til Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis, som vi havde en annonce med i (side 26 øverst)