Ny varmtvandsbeholder

Er du på udkig efter en ny varmtvandsbeholder i eller omkring Middelfart og Fredericia? Hos Nytofte står vi klar til at hjælpe dig og give dig rådgivning, så du får den bedste løsning til netop dit behov.

Når der skal vælges en ny varmtvandsbeholder, er det vigtigt at man finder en, der kan dække både ejendommens behov for vand samt give den bedste udnyttelse af brændslet eller fjernvarmen. Behovet for vand kan variere, alt efter hvor mange der bor i ejendommen, og hvor tæt på hinanden tidsmæssigt de går i bad. Når man vælger ny varmtvandsbeholder, er det dog vigtigt, at man hverken vælger en alt for stor eller for lille beholder, da begge dele kan have uhensigtsmæssige resultater. Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med ny varmtvandsbeholder i og omkring Middelfart og Fredericia – og vi står også klar til at hjælpe dig.

Hvornår skal du skifte din varmtvandsbeholder ud?

Hvis din nuværende varmtvandsbeholder er isoleret med mindre end 20 mm isolering, bør du skifte den ud med en ny varmtvandsbeholder. Dette bør gøres for at undgå et for stort varmespild – og desuden giver det også den bedste økonomi på sigt.

Du bør skifte din varmtvandsbeholder ud uanset dens stand, hvis den er vandretliggende.

Hvis din nuværende beholder er mere end 15-20 år gammel, er den klar til at blive skiftet ud med en ny varmtvandsbeholder.

Du kan læse mere om os og hvad vi tilbyder på vores hjemmeside. Fra vores placering kommer vi nemt rundt i og omkring Middelfart og Fredericia, men vi kører gerne længere for vores kunder.

Fordele ved en ny varmtvandsbeholder

Der kan være mange fordele for dig, der vælger at skifte din gamle varmtvandsbeholder ud med en ny. Her vil vi blot nævne de største fordele for dig:

  • Mindre varmetab fra beholderen
  • Lavere varmeregning
  • Lavere CO2-udledning
  • Forøgelse af husværdi

Der er kommet nye regler i forhold til isolering af varmtvandsbeholdere, og derfor kan din varmtvandsbeholder være dårligt isoleret, og derfor har den et større varmetab end nødvendigt. Ved at skifte din gamle beholder ud med en ny, og bedre isoleret, varmtvandsbeholder, kan du derved undgå unødvendigt varmetab. Du opnår også en lavere varmeregning ved at skifte din beholder ud med en ny, bedre isoleret beholder. Du skal vælge en ny varmtvandsbeholder med energimærket B eller A, hvis du vil spare på varmeregningen. Det kan også give en forøgelse af husets værdi, når du skifter din gamle beholder ud, fordi du muligvis opnår et bedre energimærke.

Der er mange ting at overveje, når du skifter din gamle beholder ud med en ny varmtvandsbeholder, og det kan være svært at finde rundt i det hele selv. Når du bringer Nytofte med på råd, får du altid professionel rådgivning om netop dine muligheder.

Kontakt os

Ring til os på 64 411 811, skriv til vores mail info@nytofte.dk eller udfyld vores kontaktformular på vores hjemmeside. Vi kører selvfølgelig ikke kun ud til Middelfart og Fredericia, selvom det er dér, vi har flest kunder.