Nyt gasfyr

Hos Nytofte har vi både en lang række private og erhvervskunder i omkring Middelfart og Fredericia, som vi har installeret nyt gasfyr for, og hvor vi også står for servicen. Med et nyt gasfyr, kan din varmeregning blive betydeligt mindre. Det kan dog kræve en langsigtet investering, da et lille, billigere gasfyr ikke nødvendigvis er det, som giver de største besparelser på varmeregningen på sigt.

Et gasfyr opvarmer din bolig ved at brænde naturgas af. Naturgassen ledes ind i fyrets brænder, der så varmer en beholder med vand op. Det opvarmede vand cirkulerer rundt i boligens rum ved hjælp af enten radiatorer eller et gulvvarmesystem. Desuden varmer gasfyret brugsvandet i boligen, så du får både opvarmning og varmt vand i hanerne ud af naturgassen.

Indenfor de senere år er teknologien indenfor gasfyr blevet udviklet, så man i dag bedre kan udnytte gassen i fyret. Når du køber nyt gasfyr skal du være opmærksom på flere forskellige ting, for at du får en bedste løsning til netop dit behov. Du skal tjekke, om gasfyret er energimærket, som de fleste kender fra eksempelvis deres vaskemaskine. Du skal naturligvis vælge et nyt gasfyr, der er A-mærket, altså det mærke, der betyder bedst udnyttelse af gassen. Derudover skal du finde et nyt gasfyr, der passer til din boligs forbrugsbehov – her står vi klar til at rådgive dig, på baggrund af vores mange års erfaring indenfor området, uanset om du bor i Middelfart, Fredericia eller længere væk.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Prisen på installationen af nyt gasfyr afhænger af flere forskellige ting. Prisen afhænger især af, om der allerede er lagt naturgas ind til din bolig. Hvis der ikke er lagt naturgas ind i din bolig, skal dette først etableres. Derudover afhænger prisen af, hvilket gasfyr du vælger, da der kan være stor forskel i pris på de forskellige modeller både købspris og i forbrug på sigt.

Er der naturgas i det område, hvor du bor, kan du spare op til 60 % på din varmeregning, ved at skifte fra elvarme til naturgas. Hvis du har et gammelt oliefyr, er besparelsen en smule mindre, men lige så godt for miljøet, som hvis du skifter fra el-varme.

Naturgasinstallation i Middelfart og Fredericia

Hos Nytofte udfører vi naturgasinstallation hos kunder i og omkring Fredericia og Middelfart. Vi har gennem mange år hjulpet både private kunder og erhvervskunder med naturgasinstallation, og derigennem har vi tilegnet os en stor faglig viden. På baggrund af vores viden og erfaring kan vi hjælpe dig med rådgivning, vejledning og opsætning af naturgas i dit hjem eller din virksomhed.

Vi holder os opdaterede med den nyeste viden inden for feltet, og vi tager højde for dine ønsker og behov. Vi giver dig altid rådgivning baseret på mange års erfaring i branchen, og sammen finder vi den rette løsning til dig.

Vi går ikke efter det billigste produkt, vi går efter det bedste produkt til situationen. Hvis man altid vælger det billigste produkt, kan det på længere sigt skabe problemer for vores kunder, og det er vi hos Nytofte ikke interesseret i. Vi vil skabe langsigtede løsninger – og det gør vi ved hjælp af vores mange års erfaring og faglighed.

Naturgasinstallation – bedre for pungen og miljøet

Der er penge at spare på en naturgasinstallation, hvis du på nuværende tidspunkt varmer dit hus op med el eller olie. Derudover er en naturgasinstallation også miljømæssigt bedre end opvarmning med eksempelvis olie eller el, så ikke nok med at du kan spare på varmeregningen, så er det også langt mere skånsomt for miljøet. 

Gasservice

Vi er din garanti for en gasservice, der er helt i top. Vi er specialister i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation af naturgas.

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand, og med vores erfaring får du opgaven løst på bedste vis. Vi gennemfører de påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr en serviceaftale til dit behov, så du aldrig behøver bekymre dig om gassen.

Vi kører selvfølgelig ikke kun ud til Middelfart og Fredericia, selvom det er dér, vi har flest kunder, så uanset hvor du befinder dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder om nyt gasfyr. Du kan fange os på telefon 64 411 811, vores mail info@nytofte.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside.