Nyt gasfyr

Hos Nytofte har vi både en lang række private og erhvervskunder i omkring Middelfart og Fredericia, som vi har installeret nyt gasfyr for, og hvor vi også står for servicen. Med et nyt gasfyr, kan din varmeregning blive betydeligt mindre. Det kan dog kræve en langsigtet investering, da et lille, billigere gasfyr ikke nødvendigvis er det, som giver de største besparelser på varmeregningen på sigt.

Et gasfyr opvarmer din bolig ved at brænde naturgas af. Naturgassen ledes ind i fyrets brænder, der så varmer en beholder med vand op. Det opvarmede vand cirkulerer rundt i boligens rum ved hjælp af enten radiatorer eller et gulvvarmesystem. Desuden varmer gasfyret brugsvandet i boligen, så du får både opvarmning og varmt vand i hanerne ud af naturgassen.

Indenfor de senere år er teknologien indenfor gasfyr blevet udviklet, så man i dag bedre kan udnytte gassen i fyret. Når du køber nyt gasfyr skal du være opmærksom på flere forskellige ting, for at du får en bedste løsning til netop dit behov. Du skal tjekke, om gasfyret er energimærket, som de fleste kender fra eksempelvis deres vaskemaskine. Du skal naturligvis vælge et nyt gasfyr, der er A-mærket, altså det mærke, der betyder bedst udnyttelse af gassen. Derudover skal du finde et nyt gasfyr, der passer til din boligs forbrugsbehov – her står vi klar til at rådgive dig, på baggrund af vores mange års erfaring indenfor området, uanset om du bor i Middelfart, Fredericia eller længere væk.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Prisen på installationen af nyt gasfyr afhænger af flere forskellige ting. Prisen afhænger især af, om der allerede er lagt naturgas ind til din bolig. Hvis der ikke er lagt naturgas ind i din bolig, skal dette først etableres. Derudover afhænger prisen af, hvilket gasfyr du vælger, da der kan være stor forskel i pris på de forskellige modeller både købspris og i forbrug på sigt.

Er der naturgas i det område, hvor du bor, kan du spare op til 60 % på din varmeregning, ved at skifte fra elvarme til naturgas. Hvis du har et gammelt oliefyr, er besparelsen en smule mindre, men lige så godt for miljøet, som hvis du skifter fra el-varme.

Gasservice

Vi er din garanti for en gasservice, der er helt i top. Vi er specialister i alt fra tilslutning af gaskomfurer til installation af naturgas.

Alt arbejde med gas kræver en autoriseret fagmand, og med vores erfaring får du opgaven løst på bedste vis. Vi gennemfører de påkrævede serviceeftersyn og skræddersyr en serviceaftale til dit behov, så du aldrig behøver bekymre dig om gassen.

Vi kører selvfølgelig ikke kun ud til Middelfart og Fredericia, selvom det er dér, vi har flest kunder, så uanset hvor du befinder dig, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder om nyt gasfyr. Du kan fange os på telefon 64 411 811, vores mail info@nytofte.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside.