STORE VARMEPUMPER

Store varmepumpeanlæg

Hos Nytofte VVS er vi specialister i alle størrelser varmepumper – også varmepumper til industrien.

Uanset om du ønsker et stort varmepumpeanlæg til din restaurant, en fabrik, lagerhal, skole, kontorbygning, et storcenter eller noget helt syvende, så er du i gode og kyndige hænder hos os.

Grundet vores store erfaring inden for varmepumper samt vores topkvalificerede medarbejdere hjælper vi dig i mål med dit varmepumpeprojekt.

Hvad er en ’stor’ varmepumpe?

Termen ’store varmepumper’ dækker typisk over en kapacitet fra 50 kW og derover (vi kan i dag installere op til 2,2 mW). Rent fysisk er der tale om pladskrævende installationer, der etableres udenfor.

ThermoNova

Varmepumpemærket, vi arbejder med, hedder ThermoNova og produceres i Danmark af virksomheden ThermoNova A/S, som ligger syd for Nibe i Nordjylland. Firmaet er delvist ejet af Solar.

Erstatning af eller supplement til eksisterende opvarmningsform

De store varmepumpeanlæg kan erstatte andre opvarmningsformer eller supplere en eksisterende opvarmningsform. De modulopbygges i kaskadestyringer og er alle luft-til-vand varmepumper.

Vi skræddersyr løsningen til dine faciliteter

Dit varmepumpeanlæg skræddersys præcis til din bygnings behov og kan fx leveres som komplet varmecentral med alt fra energimåler og elmåler til buffertank, blødgøringsanlæg og trykholdeanlæg.

Varmepumpeanlæggene kan tilsluttes både over og under terræn.

Kontakt os for yderligere information og sparring

Skal du og din virksomhed i gang med konvertering til varmepumpe, søger du information om store varmepumper, og vil du gerne finde den helt rette samarbejdspartner?

Så kontakt os på tlf. 64 411 811 eller mail hhc@nytofte.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Se video om Solars egen nye varmepumpe, der opvarmer ca. 60.000 m2 centrallager