Om VVS Mester

VVS Mester er en kæde af autoriserede vvs-installatører i hele landet. Alle VVS Mester forretninger skal leve op til høje krav om uddannelse og kvalitetssikring. Endvidere har den enkelte VVS Mester et stærkt bagland i samarbejdet med Solar, som sikrer produktudvikling, optimale løsninger og høj leveringssikkerhed.

Men det, der især kendetegner VVS Mester, er at vi tænker vvs på en ny måde. Vi tænker i løsninger og helheder frem for i rør og fittings. Vi tænker nytteværdi frem for krom og keramik. Det hedder i dag "Tryghed, Sikkerhed og Garanti".

Nytteværdien af vvs-løsninger er vel temmelig ordinær, tænker de fleste. Der kommer vand ud af hanen, der er varme i radiatoren, toilettet fungerer, og vandet forsvinder igen ud af afløbet. Ja, men nytteværdien kan være meget mere.

Det er ekstra nytteværdi, når varmen i radiatoren kommer fra sol- eller jordvarme og dermed sparer både CO² og penge. Det er ekstra nytteværdi, når virksomhedens håndvaske har berøringsfri vandhaner, så smitteoverførsel undgås. Og det er ekstra nytteværdi, når toilettet kan skylle med valgfrit 2 eller 4 liter skyl.

Det er alle disse ekstra nytteværdier VVS Mester har blik for – med det ene formål at skabe en vvs-løsning, der giver dig større velvære i hverdagen. I de fleste tilfælde vil der samtidig være en gevinst for miljøet og din økonomi.

Vi er parate til at løse dit vvs-behov!

​​Nytofte.dk VVS | Hans Henrik Christiansen | Værkstedsvej 5 | Skrillinge | 5500 Middelfart | Tlf.: 64 411 811 | info@nytofte.dk